Jdi na obsah Jdi na menu

Proč muži nechápou (a nedostanou) ženy!

12. 10. 2012

 

 

Proč muži nechápou

 

  (a nedostanou) ženy!

 

 

Řekněte mi, jestli se vám to zdá povědomé.

Jeden týden vaše přítelkyně nebo partnerka vypadá jako nadržená svůdná děva a další týden nemá absolutně zájem o sex a zase nosí ty vytahané tepláky a staromódní svetry!

Udělali jste něco, co by způsobilo změnu v jejích reakcích na vaše sexuální návrhy?
Samozřejmě že ne!

Udělali jste všechno, co má ráda? Ano, ano a ano! Tak co ještě chce?


Grace of AlphaProblém je jednoduchý. Muži ženy nedostanou, protože je nechápou a nepodaří se jim získat jejich „ano“ a proto je ani nedostanou do postele. Tak jaké je to tajemství a co by se stalo, kdyby jste to tajemství znali a byli schopni na základě toho jednat? No, kdyby jste to věděli, mohli by jste být ženě darem od Boha a mohli by jste ji dostat v jakékoliv její náladě a kdykoliv.

A to tajemství je … sexuální touhy žen se mění týden co týden ve zhruba 4-týdenních cyklech. Takže místo toho, aby jste milovali s jednou ženou, ve skutečnosti se snažíte milovat se se čtyřmi různými ženami. Není tedy divu, že váš zaručený plán, jak se k ní dostat, který nikdy neselže, ve skutečnosti ve třech případech ze čtyř vůbec nefunguje.

Tak jak zjistíte, kdy se každá z těchto různých tváří ženy objevuje, co má každá ráda a co nemá ráda a co chce v posteli?

První žena se objeví v prvním týdnu. Jak poznáte, kdy začíná první týden? Vedle vaší žiletky se v koupelně objeví tampony! Jakmile zjistíte, kdy je první týden, pak budete vědět, že zhruba v intervalu jednoho týdne se v dalších 3 týdnech objeví ty zbývající ženy.

Níže je uveden všeobecný návod na to, jak rozpoznat ty čtyři ženy, ve kterých se promítá vaše manželka, dívka nebo partnerka. Nezapomeňte, že je to „všeobecný“ návod, protože některé ženy jsou ještě záhadnější a mnoho žen si ani neuvědomuje, že se sexuální touha mění v nich samotných. Podle níže uvedeného návodu by se z vás mohl stát ten nejúžasněji empatický, vnímavý, pečující a pozorný milenec, kterého kdy měla. Budete se s ní moci milovat kdykoliv budete chtít!

Kiss of Dawn

Žena v 1. týdnu:

Pomalá a romantická

 

Jaká je: Tato žena má nízkou hladinu fyzické energie a nízkou sexuální touhu. Je však velmi smyslná a může být i multiorgasmická. Je také hluboce vědomá a emocionální.


Co ráda nosí: Teplé, pohodlné prádlo a noční košile (které často nejsou vůbec sexy). Má tendenci se zakrývat a dává signál k „odstupu“.

 

Tajný přístup:

 

Je velmi nepravděpodobné, že by měla pomyšlení na sex, a rozhodně nechce dělat nic takového jako jít do společnosti nebo potkat se s přáteli. Nebude sama chtít iniciovat sex ani nebude chtít žádné přímé ani neskrývané sexuální návrhy. Udělejte si tichý večer a neplánujte nic, kromě toho, že se schoulíte na pohovce u televize a podíváte se na film. Aby jste se dostali přes její vrstvu oblečení, kterým se „obrnila“, musíte zajistit, aby jí bylo teplo (a to i kdyby vám bylo příliš horko) a poskytnout jí smyslné polštářky anebo plédy, které jí budou příjemné na jejím nahém těle. Může se cítit velmi emocionálně, takže buďte citlivý a když s ní budete mluvit, mluvte emotivním jazykem a procítěně. Vyberte nějaký film pro ženy a buďte tím hrdinou, který ji bude držet, když začne brečet. Anebo jí přečtěte nějaou romantickou poezii (nesmějte se – udělejte to upřímně a bude to fungovat).

Se sváděním nespěchejte, ale udržujte romantickou náladu, nebo sama sebe přesvědčí, že sex nechce. Sex nemusí být penetrativní, ale když jí bude teplo a bude ležet nahá na kožešině, budete spolu moci dělat spoustu věcí!

The Guide

Žena ve 2. týdnu:

Jdem na to

Zapomeňte na všechno, co jste dělali v prvním týdnu. Teď přichází úplně jiná žena!

Jaká je: Tato žena má spoustu energie a elánu a má velmi výraznou a dynamickou sexuální touhu. Nemá zájem o hluboký emocionální sex ani o těžkou romantiku. Chce sex ve formě vzrušujících „rychlovek“ a chce si užívat celodenní zábavu. Co se týče sexuální touhy, vyrovná se té vaší.

Co ráda nosí: Veselé, mladistvé a sexy oblečení, které odhaluje její křivky. Nosí buďto „holčičí“ prádlo nebo naopak panensky bílé prádlo s nabíranými volánky. Obléká se tak, aby s vámi flirtovala - a nejen s vámi. Chce obdiv a pozornost.

 
Tajný přístup:

Je pravděpodobné, že je stejně tak nažhavená, aby na vás skočila, jako jste nažhavený vy, takže buďte připraven! Tato žena je velmi společenská, takže možná zjistíte, že s ní budete muset bojovat, aby neodešla se bavit s přáteli do klubu. V tomto případě využijte každé příležitosti, kdykoliv a kdekoliv. Čím větší šance, že vás někdo nachytá, tím víc ji to bude vzrušovat. Udržujte takovou lehkou a srdečnou romantiku a nesnažte se o hluboké a významné diskuze, nebude o ně mít zájem! Flirtujte s ní na veřejnosti a na jejím pracovišti. Buďte silný a vášnivý muž a oblékejte se sexy. Drážděte ji tím, že budete vždy vypadat připraven, ale sami si vybírejte, jak daleko chcete jít a kdy.  

Surrendering

Žena ve 3. týdnu:

Něžná a pečující

Zapomeňte na všechno, co jste dělali v prvním a druhém týdnu. Tato žena je úplně jiná!


Jaká je: Tato žena je milující, pečující, starostlivá a zajímají ji vaše pocity, vztah a závazky. Sex je pro ni emocionální akt lásky a hlubokého odevzdání se.


Co ráda nosí: Něžné a ženské oblečení s hebkým a smyslným růžovým prádlem. Obléká se tak, aby se sama cítila smyslně a dobře. I v běžném oblečení může vypadat velmi sexy.

 

Tajný přístup:

Tato žena bude dobře reagovat na to, když ji vezmete na večeři s láhví dobrého vína. Je společenská a ráda si vyjde ven, ale na rozdíl od ženy ve 2. týdnu bude chtít být pouze s vámi. Vyžaduje vaši plnou pozornost a bude chtít zajít do nějakého klidnějšího podniku, kde si budete moci promluvit - spíš do restaurace než do baru. Teď se dobře hodí luxusní prostředí a stejně tak i čokoláda (pokud vaše žena není jednou z těch, které ji nemají rády), ale dejte pozor na to, kolik jí sní, protože by to mohlo nahradit její potřebu sexu! Buďte romantický; mluvte s ní o vašich pocitech, o jejích pocitech, o lidech, se kterými pracujete, o vaší rodině, bude se o to všechno zajímat. Nemluvte ale o vašich bývalých přítelkyních! Čím více ji budete oceňovat, čím více se jí budete letmo dotýkat, když kolem ní projdete, anebo držet ji za ruku, čím více něžných polibků jí dáte, tím je větší pravděpodobnost, že bude chtít sex. V posteli je štědrou milenkou a vaše potřeby budou uspokojeny na prvním místě. Také uspějete s návrhy na masáž a na smyslné doteky.

 Expression of EcstasyŽena ve 4. týdnu:

Výstřední a emoční

Zapomeňte na všechno, co jste dělali v předcházejících třech týdnech. Přichází úplně jiná žena!


Jaká je: Tato žena může být nejsložitější na pochopení. Možná ve skutečnosti budete mít pocit, že to jsou dvě ženy, které se neustále proměňují mezi sebou. Jedna velmi sexuální, erotická, vášnivá, výstřední a naladěná na nové experimenty a druhá, která emočně strádající, citově závislá a vyžadující pozornost a podporu.


Monarch of LoveCo ráda nosí: Sexuálně naladěná žena ráda nosí černou, červenou a odvážné prádlo a vyzývavé oblečení. Emocionální žena bude spíše nosit oblečení podobné tomu, jaké nosí žena v 1. týdnu.

 
Tajný přístup:

 Snadno poznáte, jakou ženu vedle sebe máte. Pokud se vaše dívka nebo partnerka objeví v ložnici s koženými kozačkami do půli stehen a krátkou průhlednou košilkou, tak začněte žhavit vaši představivost, protože je pravděpodobné, že ona si bude představovat cokoliv. Pokud je však žena ve 4. týdnu sexuálně frustrovaná, bude se pravděpodobně chovat škaredě – na rozdíl od ženy ve 2. týdnu, která bude i při nedostatku sexu stále vzrušená. Uštěpačná a nevrlá žena je ženou, která potřebuje sexuální uvolnění, ale neví to anebo si to nechce připustit.

 

Emoční žena reaguje na romantický a emoční jazyk, smyslné hlazení a smyslné materiály, takže vytáhněte opět kožešinu a polštářky. Velmi často se z emočně rozpoložené ženy stane žena s výstřední až perverzní sexuální touhou, když se bude cítit v bezpečí, milovaná a oceňovaná.

Free Flight

A poslední varování!

Dávejte si pozor, protože jakmile vaše dívka nebo partnerka začne tušit, že jste si vypracovali strategii na to, aby jste s ní mohli mít sex kdykoliv chcete, záměrně bude vysílat falešné zprávy a ocitnete se jí na milost!

A za žádných okolností nenechávejte tento článek na místě, kde by jej mohla vidět!

 

 

 

Překlad: Eva Deva Shakti www.mesicnibohyne.estranky.cz

 

Obrázky: www.rassouli.com

Článek v anglickém znění zde: http://www.mirandagray.co.uk/pdfs/miranda-gray-whymen.pdf