Jdi na obsah Jdi na menu

4 druhy sexuální touhy ženy

 

 

Uvolněte 4 druhy své sexuální touhy!

 

 

 

Máme tendenci si myslet, že naše sexuální touha je někdy „velká“ a někdy „malá“, ale ve skutečnosti máme čtyři různé typy touhy, kterou zakoušíme jednu po druhé každý měsíc.

Důvodem, proč tak mnoho z nás není schopno naladit se na své sexuální touhy je to, že nevíme, co očekávat ani jak je rozpoznat. Když tyto  různé sexuální energie rozpoznáme, můžeme se zbavit našich nerealistických očekávání a jednoduše si užívat nejrůznější sexuální praktiky, které s sebou přináší.

Abychom uvolnily tyto čtyři sexuální touhy, potřebujeme vědět, kdy se objevují, jaké jsou a co můžeme udělat pro to, abychom si je mohly naplno užívat.

Ve svém měsíčním cyklu přirozeně zažíváme čtyři samostatné fáze: ovulaci, premenstruační fázi, menstruaci a preovulační fázi, a každá tato fáze je charakterizována jiným typem sexuální touhy. To vysvětluje, proč nechceme stále stejný typ sexu. To, jestli chcete rychlovku, něžné milování, perverzní sex nebo spirituální spojení, záleží na tom, v jaké fázi cyklu jste.

Takže jak v sobě poznáme tyto různé sexuální touhy? Jak je můžeme podpořit, užít si je a experimentovat s nimi?

 

Sexuální touha „Panny“:

 

Sexuální energii v preovulační fázi si můžeme představit jako energii mladé panny a obrazy tohoto typu sexuální touhy můžeme najít v mytologických příbězích o přitažlivých, dynamických a nezávislých bohyních – pannách. Tyto bohyně se chtějí bavit a oslavovat, nestarají se o závazky ani o zakládaní rodiny.

Tato „panenská sexuální touha“ je charakterizována zábavným a lehkomyslným přístupem. Po menstruaci se cítíme více fyzicky zdatné a plné energie a můžeme být více společenské a rády chodit do společnosti. Sex není emociálně hlubokým zážitkem, ale skvělou příležitostí k tomu, abychom si užily zábavu. Více flirtujeme a je větší pravděpodobnost, že se s mužem vyspíme hned na první schůzce!

Abyste tuto sexuální touhu uvolnily, bavte se! Zbavte se odpovědnosti a hrajte si. Představte si, že jste nezávislou sexuální bohyní, takže s muži navazujte oční kontakt a flirtujte s nimi. Oblečte si sexy bělostné krajkové spodní prádlo, aby jste se cítily „panensky“.

Budete chtít sex pro zábavu a přirozeně nebudete chtít dlouhý a emocionálně hluboký typ sexu. Užívejte si hodně „rychlovek“, ale pamatujte si, že jste úžasné a že by jste mohli mít každého!

 

Sexuální touha „Matky“:

Kolem ovulace se naše sexuální touha přirozeně mění a stává se jemnější, více láskyplná a zaměřená na vztah. Zobrazení tohoto typu sexuální touhy najdeme v bezpočtu příběhů o Zemských bohyních a bohyních Matkách. Tyto ženy jsou smyslné, silné a velmi přitažlivé. Tato „mateřská sexuální touha“ potřebuje emociální vyjádření a hodně fyzického uspokojení a vyžaduje závazek od našich sexuálních partnerů. Sex v tuto dobu rovněž posiluje náš emociální závazek k našim partnerům.

Abyste uvolnily tuto sexuální touhu, vneste do svého sexuálního života trochu láskyplnosti, romantiky a smyslnosti. Řekněte partnerovi, že potřebujete být opečovávaná, chcete si před milováním vyjít na večeři nebo posedět u vína! Aby byla vaše sexuální touha naplněna a cítily jste se plně uspokojené, budete chtít konverzovat a sdílet a budete před milováním potřebovat nádhernou předehru. Udělejte si v ložnici romantickou výzdobu z květin a svíček a na sex nespěchejte - dejte si na čas. Vyberte si takové polohy k milování, při kterých si budete moci vzájemně vidět do tváře a využijte čas mezi milováním na to, aby jste se mazlili a objímali.

V této fázi si můžete připadat více atraktivní pro muže, kteří vám mohou nabídnout stabilitu a bezpečí, takže si dejte pozor, když vás partner požádá o ruku, je větší pravděpodobnost, že řeknete „ano“!

 

Sexuální touha „Svůdkyně“ (Kouzelnice):

 

Po ovulační fázi přichází premenstruační fáze, která přináší sexuální energii pro ženy nejsložitější na to, aby se ji užily. Jsme svázané fyzickými i emočními premenstruačními symptomy a často bojujeme se svými pocity a cítíme se agresivně sexuální, emociálně strádající a extrémně kritické, především k samy sobě.

Známky této sexuální touhy nacházíme v příbězích o svůdnici, která láká galantní rytíře. Když je tato „svůdná sexuální touha“ ignorována a potlačována, může se u nás projevit premenstruační symptomy frustrované agrese nebo obranného strádání. Pokud je však volně projevena, tato fáze přináší divoký, častý a orgasmický sex.

Abyste tuto sexuální energii uvolnily, zbavte se zábran. Zbavte se potřeby být pečující a láskyplná. Tato fáze je podobná „panenské sexuální touze“, ale je hlubší a daleko více erotická a mocná. Nechte tuto extrémní sexuální přitažlivost vyplavit se do svého života a zapomeňte, že máte nějaká stavidla – vaše sexuální charisma vám to více než vynahradí. Ukažte svou vzkypující vášeň, kterou sotva udržíte na uzdě a uvědomte si, že by jste mohly jakéhokoliv muže dohnat k divokému vyčerpání – pokud budete chtít!

Tak jako u „panenské sexuální touhy“ je daleko pravděpodobnější, že řeknete „ano“ na první schůzce, ale dejte si pozor – je větší pravděpodobnost, že vás budou přitahovat velmi silní a dominující muži.

 

Sexuální touha „Moudré ženy“ (Baby):

 

Čtvrtá sexuální touha se objevuje kolem doby menstruace a zobrazení této sexuální touhy nacházíme v příbězích a legendách, ve kterých je magická, smyslná, zkušená starší žena nebo moudré žena. Bohužel mnoho žen v této době váhá mít sex, takže se připravují o velmi hluboké a sprituální orgasmy.

Může trvat déle než se tato sexuální touha vzbudí, ale milování v tuto dobu se může stát krásným způsobem, jak se dotknout duše vašeho partnera a prohloubit lásku mezi vámi. Tato „sexuální touha moudré ženy“ vám nabízí vnitřní důvěru a mír, což vám umožňuje být ve vašem sexuálním vztahu dávající a nesobeckou.

Abyste tuto sexuální touhu uvolnily, dejte si na čas, aniž byste si vytvářely nějaká očekávání. Užívejte si své smyslné tělo a zjistíte, že je budete chtít sdílet s vašim partnerem. Sdílejte intimní masáže, mazlení nahých těl, hodně očního kontaktu a pomalé milování. Pokud nebudete mít orgasmus, nic se neděje – nebudete jej potřebovat.

 

 

Tyto čtyři sexuální touhy jsou přirozenou součástí ženské sexuality a jejich načasování a vyjádření jsou pro každou ženu jedinečné.

Abychom tyto energie plně uvolnily, potřebujeme si je uvědomit ve svých tělech a ve svých emocích a pak je zažít a zkoumat. Takto můžeme být flirtující pannou, smyslnou matkou, mocnou svůdnicí a duchovní milenkou – každičký měsíc!

  

 

Více článků a zdrojů od Mirandy Gray najdete na jejích webových stránkách:

http://www.mirandagray.co.uk

 

Tento článek v anglické verzi najdete na:

http://www.mirandagray.co.uk/pdfs/miranda-gray-sexdrive.pdf

 

Překlad:

Eva Deva Shakti